A Simple Key For çanakkale prefabrik ev Unveiled

Wiki Article

Amerikan tarzı yaşam alanları olarak tanımlanabilecek standart prefabrik ev modellerinin yanı sıra taş ev veya ahşap dağ evi görünümünde olanlar da vardır. Bungalov formunda prefabrik ev modelleri de bulmak mümkündür. Prefabrik bahçe evi formundaki one veya 2 katlı olurken prefabrik bağ evi modelleri genellikle katlı ve geniş metrekaredir. Yazlık olarak da kullanıma uygun ve sıcak iklimlerde kullanılması için ısı yalıtımlı olarak kullanıcılara sunulan two, 3 katlı prefabrik ev çeşitleri, özellikle yazlık satın almayı tercih etmeyenlerden ilgi görür.

Konteynerden birçOkay ev çeşidi yapılabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner ev olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve contemporary konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Bunun yanı sıra, prefabrik ev modelleri arasında İoffer Ev ve Idealmod gibi markaların kaliteli ve estetik tasarımları da bulunmaktadır. Bu markaların sunduğu çeşitli prefabrik ev modelleri, kullanıcıların beklentilerini karşılamakta ve konforlu bir yaşam alanı sunmaktadır.

Bunun yanı sıra modüler evlerin kişisel zevklere göre sınırsız tasarım fırsatları sunması gelişmiş ülkelerde bir diğer tercih sebebi olarak karşımıza çıkıyor.

Çelik sistemin verdiği bir diğer avantaj prefabrik ev da bina içinde ve prefabrik ev dışında alternatif kaplama uygulamalarına imkan sağlayarak estetik tasarımları kolaylaştırmasıdır.

Prefabrik ev çOkay soğuk veya çAlright sıcak iklim koşullarına sahip bölgelere inşa edilecekse duvarlar kalınlaştırılabilir veya kırklareli prefabrik ev inceltilebilir böylece sert iklim koşulları için ekstra önlemler alınabilir.

2024 yılı için belirlenen prefabrik ev fiyatları listesine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Tek katlı, çift katlı ve kampanyalı modellerimiz arasından dilediğinizi inceleyebilir ve yaptırmak istediğiniz ev ile ilgili olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Şehir hayatından uzaklaşmak isteyenler için mükemmel bir tercih olacak tek katlı prefabrik evler, kolay kurulumu, sağlam montajı, kaliteli malzemeleri ile uzun yıllar kullanım imkanı sağlamasının yanı sıra kırklareli prefabrik ev fiyatları Villa

Prefabrik ev elektrik tesisatı satın aldığınız firma tarafından kurulum aşamasında uzmanlarca gerçekleştirilir. Eski üretimli prefabrik evlerde elektrik tesisatı dıştan uygulanırdı.

Betonarme bina üzerine prefabrik ev inşa edilebilir ancak dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var. İlk olarak; donatı iyi durumda olmalı ve yapı prefabrik evin ağırlığını tekirdağ prefabrik ev modelleri kaldırabilecek sağlamlıkta olmalıdır.

Bina ile zemin arasında ihtiyaç duyulabilecek yalıtım uygulamaların yaptırılması. Zemin betonu için gerekli hafriyat gibi işlemlerin yapılması.

Montaj aşamasının uzunluğu prefabrik yapının metre karesiyle doğru orantılı olarak artıyor bu aşamanın da 15 gün süreceğini tahmin edebiliriz.

Kolay kurulumu sayesinde kolaylıkla değiştirilebilir bir yapıya sahip olan tek katlı prefabrik evler, ihtiyaç halinde büyütülebilme imkanı sunarken evin iç programını değiştirme avantajı da sağlıyor.

Konforlu bir kullanım sağlayan tek katlı prefabrik evler sizing bir evden ne beklediğinize bağlı olarak dış cephe tasarımından iç yerleşimine kadar her şeyi beklentileriniz doğrultusunda sunuyor.

Report this wiki page